середу, 28 жовтня 2015 р.

Передвиборча програма


КАНДИДАТ У ДЕПУТАТИ

СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ ЗИМНА ВОДА

ВИБОРЧИЙ ОКРУГ 13
          




КРУШЕЛЬНИЦЬКИЙ РОМАН ОМЕЛЯНОВИЧ
Народився 2 грудня 1985 р. у с. Зимна Вода. У 2003 р. закінчив школу. У грудні 2008 р. закінчив інститут архітектури Національного університету «Львівська політехніка» та отримав диплом з відзнакою за спеціальністю «Архітектура будівель і споруд». З 2009 р. працюю викладачем на кафедрі архітектурного проектування Національного університету «Львівська політехніка». У 2014 р. захистив кандидатську дисертацію за темою «Архітектурно-планувальна організація фізкультурно-оздоровчих споруд у структурі житлової забудови», та був визнаний кращим молодим науковцем інституту архітектури за 2014 р. У 2015 р. вступив у Національну спілку архітекторів України. У Зимній Воді запроектував спортивний комплекс «Хіни», дзвіницю церкви свв. Петра і Павла, ескізний варіант благоустрою парку біля церви св. Івана Богослова, а також обєкти житлового призначення. На даний момент працюю в авторському колективі над написанням книжки про історію нашого села, а також авторським альбомом графіки про Зимну Воду.

Чому я вирішив стати депутатом? – Тому, що надоїло критикувати владу, пора щось зробити для села.
Чи йду я від якоїсь політичної партії? – Ні.
Чим я планую займатись?
·         Стратегією та перспективами розвитку нашого села;
·         Благоустроєм громадських та відпочинкових зон в межах села (спортивні  та дитячі майданчики, площі, парки, зупинки, тротуари тощо);
·         Впорядкуванням зовнішнього вигляду Зимної Води.






Якщо у Вас є запитання чи побажання прошу телефонувати за номером +38 (068) 998 56 56 або писати     на електронну пошту: Krushel@yahoo.com. Проживаю у с. Зимна Вода на вул. Гайдамацькій 29 а.

Немає коментарів:

Дописати коментар