вівторок, 16 лютого 2016 р.

Проект рішення про щоквартальне звітування виконкому

Проект
РІШЕННЯ
Депутата VII демократичного скликання Зимноводівської сільської ради
Крушельницького Р.О.

Про внесення змін до регламенту Зимноводівської сільської ради
З метою вивчення прийнятих поточних рішень виконкому сільської ради с. Зимна Вода, та бачення  стратегії пропонованих робіт і візуалізації  зв’язку між прийнятими на сесії рішеннями і виконаними роботами, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
ПРОПОНУЮ:
1.     Внести на розгляд сесії пропозицію щодо внесення змін до статті 108 регламенту сільської ради с. Зимна Вода та доповнити положення про звітування сільського голови про роботу виконкому «не рідше одного разу на рік звітує  про свою роботу перед територіальною громадою» таким уточненням: «не рідше одного разу на рік звітує  про свою роботу перед територіальною громадою та не рідше одного разу на квартал про роботу виконкому».


16.02.2016 р.                                  _________      Крушельницький Р.О.



Сільський голова                                               __________                  Гутник В.С.

Даний проект рішення повинен забезпечити в разі успішного голосування більш тісну співпрацю між депутатами та виконкомом. Оскільки на даний момент наша діяльність певним чином автономна. Тому враховуючи, що депутати їх обирали , є пропозиція хоча б 4 рази в рік поспілкуватись щодо діяльності та прийнятих рішень.

Немає коментарів:

Дописати коментар