пʼятницю, 6 травня 2016 р.

Програми для навчання та відпочинку школярів.

Інформація дітям та їх батькам, як з користю провести канікули і не тільки. Доволі популярними стали різноманітні вітчизняні та закордонні освітні програми для дітей, де матеріальні витрати мінімальні або геть відсутні. Тому якщо ви зацікавились, читайте  переходячи за посиланнями.



Посилання на освітні програми для дітей:

1. http://klitschkofoundation.org/projects/education/shkola-uspikhu/
детальніше за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=Ui9BSHFjXpA

2. відкрита реєстрація в табір Cactus! При реєстрації вказати, що дізнались про програму від Олі Кошик.
http://goo.gl/forms/46u999hTM9
https://docs.google.com/forms/d/17AdN3DXzkXZ4SgY0w1S70WJ9u31TacPqk7QLCwjMNvI/viewform?c=0&w=1

Організація спочатку проводить одноденні семінари по всій Україні. У Львові цей семінар буде в нашому універі 9 травня. Потім на основі активності дітей в семінарі будуть обирати тих хто поїде в табір. Одноденни семінар коштує 30 грн, табір 600-800 грн. Все інше оплачує США. Участь можуть взяти діти 15-20 років

3.У вересні у Львові почне працювати перша академія лідерства для випускників шкіл. Попри підготовку до ЗНО школярам запропонують зробити рік перерви, аби навчитись глобально мислити, випробувати різні професії та знайти себе.
Проект Українська академія лідерства розпочав роботу в Україні ще торік у вересні, в Києві. Перший експериментальний рік минув вдало, інформують організатори. Зокрема, 39 випускників шкіл отримали нагоду навчатись у найкращих викладачів України, серед яких проф. Ярослав Грицак, Павло Шеремета, Михайло Винницький, Сергій Гвоздьов, Юнона Лотоцька, Віктор Зотов, Наталія Попович та інші. Предмети академії спрямовані на формування української ідентичності та свідомості. Цьогоріч у вересні академія лідерства зможе прийняти вже 240 випускників у 6 містах України, зокрема у Львові. Академія не надає дипломів, тут немає оцінок, а студенти навчаються від 7:00 до 22:00 з понеділка по суботу. У програмі виховання тіла, розуму, пізнання України, волонтерство. Це новий підхід до навчання та організації себе. Студенти отримують гранти на навчання в академії та 10 місяців проживають в освітньому кампусі, навчаються, займаються спортом, мандрують Україною, займаються волонтерством. Українська академія лідерства розпочне роботу у Львові за підтримки ЛОДА та Львівської міськради

4. Театральний #фестиваль для школярів від 14 до 19 років в #Сараєво в Боснії та Герцоговині відбудеться 10-15 вересня
Покриваються витрати на участь, проживання і харчування. Дорогу вибрані учасники оплачують самостійно.
Дедлайн - 1 травня http://www.juventafest.ba/en/


5. Шановні учні 9-11 класів!
Запрошуємо Вас взяти участь у конкурсі учнівських бізнес-планів.


Організатор конкурсу – Національний університет “Львівська політехніка” (кафедра менеджменту організацій).

У конкурсі можуть брати участь учні випускних класів загальноосвітніх середніх шкіл, гімназій та ліцеїв. На конкурс подаються бізнес-плани, підготовлені командою учнів (від 2 до 5 осіб в команді).

Тематика бізнес-плану: “Інноваційний проект”. Бізнес-план може описувати розроблення та впровадження інноваційного проекту у будь-якій сфері економічної діяльності: сільське господарство, легку промисловість, харчову промисловість, виробництво високотехнологічних товарів, будівництво, оптову та роздрібну торгівлю, туристичну діяльність, транспорт і зв'язок, фінансову діяльність, освіту та ін.

Авторам кращих робіт за рішенням конкурсної комісії будуть надіслані запрошення для участі у презентації перед комісією з викладачів кафедри та успішних підприємців, де вони зможуть зробити доповідь і в процесі дискусії захистити результати своєї роботи та отримати цінні подарунки.

Прослуховування робіт буде проведено після 15 травня 2016 року за адресою: 79013, м. Львів, вул. Степана Бандери, 12, IVнавчальний корпус (Національний університет “Львівська політехніка”, кафедра менеджменту організацій, ауд. 407).

Бізнес-план повинен бути оформлений згідно таких вимог:
1. Бізнес-план має містити:
1.1. Дані про авторів, мету і завдання проекту, опис продукту чи/та послуги, позиціонування товару на ринку, його відмінні риси, сегментування споживачів згідно їх потреб та поведінкових характеристик; опис обладнання, оглядові відомості про джерела постачання сировини та матеріалів, план маркетингу, забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг, моделі ціноутворення, методи стимулювання продажу, рекламний бюджет, кадрову політику, тощо. Основний акцент слід зробити на маркетинговий план, який включає способи донесення інформації потенційним споживачам та змістовне наповнення реклами нового продукту чи послуги.
1.2. Резюме обсягом до трьох сторінок друкованого тексту формату А4;
2. Обсяг бізнес-плану – до 30 сторінок друкованого тексту формату А4 (текстовий редактор - MS Word, шрифт основного тексту - Times New Roman, розмір шрифту (кегель) - 14, відстань між рядками - полуторний, поля тексту: зверху - 2 см; знизу - 2 см; ліворуч - 2,5 см; праворуч - 1,5 см).

3. Бізнес-план виконується українською мовою.
Командам учнів, які бажають взяти участь у написанні бізнес-плану, слід зареєструватисьдо 15 квітня 2016 року через реєстраційну форму.
Протягом квітня 2016 року у НУ “Львівська політехніка” для учасників буде проведений тренінг “Як підготувати успішний бізнес-план”.
На запозичення в тексті роботи слід обов’язково робити посилання і джерела подавати у списку використаної літератури. У разі невідповідності оформлення матеріалів зазначеним вимогам та порушення терміну подання, роботи до розгляду не приймаються!
Участь в конкурсі безкоштовна. Беріть участь та перемагайте!
Відповідальний за організацію конкурсу – Беспалюк Христина Мирославівна, конт. тел.0509490840, 0961981867. e-mail: hakulja27@gmail.com
Реєстрація за посиланням:https://goo.gl/G4x87d

6. FLEX!!

На цьому сайті є інформація щодо програми Flex!

Реєстрація починається в вересні! Тому у Вас є шанс підготуватися!
Участь у програмі можуть взяти участь 8-10 клас!
ЯКщо у Вас виникнуть питання, то пишіть в коменти я усім відповім!

http://www.americancouncils.org.ua/uk/pages/7/




Немає коментарів:

Дописати коментар