неділю, 6 грудня 2015 р.

Сесія сільської ради с. Зимна Вода від 26.11.15 (Дайджест Гудими Н.)

Дайджест подій 2 сесії сільської ради (26.11.15) підготувала Наталя Гудима (депутат 23 виборчого округу)
ІІ сесія 
1)На сесії була присутня голова Пустомитівської ради Гичка Галина. Вона зазначила,що пріоритетними завданнями у с.Зимна Вода є будівництво спортзалу у ЗОШ #2, перекриття ЗОШ #1,каналізування та ремонт доріг. Кожен депутат райради буде прикріплений до певного населеного пункту,тобто ЗВ без депутата не залишиться.Болюче питання відключення світла- вона зобов'язала РЕМ принаймі повідомляти громадян про відключення.
2)Підсумки виборів на окрузі 11(на цьому окрузі був обраний Котюк О.)


3)Внесення змін до складу комісій(Котюка О. ввели до складу земельної комісії) Ми ініціювали перевибори голови даної комісії,проте голова відмовив, у зв'язку із відсутністю подання.
4)Введення посади секретаря виконкому.(Раніше було вирішено розділити дві посади-секретар с/р та секретар виконкому).Пропозиція голови-Андрійовська І.(за-23,проти-0,утрим.-2)
5)Затвердження положення про комітет з конкурсних торгів
6)Утворення комітету з конкурсних торгів(Гутник В.,Гнатишин Н.,Бач Г.,Коцан М.,Левчук М.)
Була пропозиція додати ще двох депутатів- Крушельницького Р. та Безпалюк Н.
Рішення прийнято
7)Звіт комісії з питань законності (Фукс О.)
Рішення-роботу комісії вважати задовільною
8)Внесення змін до бюджету(доп.Бач Г.)
9)Надання матеріальних допомог.
Питання було складне.Головний бухгалтер,бюджетна комісія та соціальна комісія подали абсолютно різні висновки.В результаті,прийняли ще інше рішення.Дуже важко визначити кому ця допомога потрібна більше.Надалі планується такі питання обговорювати на засіданнях комісій спільно.
10)Відведення зем.ділянки в комунальну власність( територія "Смолярні")
Будівля на цій територіі залишається у користуванні власників,а частина території(без будівель)буде у комунальній власності.Це приблизно 0,57 га.

11)Про виготовлення детальних планів.
12)Про виготовлення детального плану території за кільцевою дорогою з метою будівництва гравійної дороги в обхід Львова(від кільцевої до Білогорщі)
13)Про виготовлення технічної документації землеустрою території,що знаходиться у користуванні ТзОВ "ГалІмпекс"(проектована дорога пролягає через їхню ділянку,тому необхідно внести зміни у техн.документацію щоб усунути накладку)(за-22,проти-2,утрим-1)
14)Про внесення змін до детального плану в межах вул.Тихої та Січових Стрільців.(за-12,рішення не прийняте)
15)Про затвердження дет.плану кварталу "К3"(Білогорща)
16)Про затвердження проектно-кошторисної документації(ПКД) дощової каналізації по вул.Миру(від вул.Коновальця і до Суховолі)
17)Про затвердження ПКД капітального ремонту вул.Лисенка(асфальт буде покладено після того,як мешканці підключаться до каналізації)
18)Про затвердження ПКД проекту "Будинок творчості"(перерахунок)
19)Про затвердження ПКД каналізування вул.Суховільської(перерахунок)
20)Про затвердження ПКД каналізування вул.Сагайдачного(перерахунок)
21)Про виготовлення ПКД автомобільної стоянки та автобусної зупинки біля ЗОШ#1.(Ми висловили думку,що стоянка- не першочергова річ і можливо,краще зробити вул.Сірка,де діти теж щодня ходять до школи.Голова пояснив, що наступного року планується будівництво спортзалу у ЗОШ#2 та каналізування вул. Сірка,тому робити там зараз дорогу недоцільно).За-23,утрим-2.Рішення прийнято.
22)Про виготовлення детального плану по вул.Грушевського/Сагайдачного(для будівництва садочку)
23)Про виготовлення ПКД будівництва дит.садочку по вул.Грушевського.
24)Про виготовлення ПКД капітального ремонту вул.Тихої.
25)Про виготовлення ПКД кап.ремонту вул.Спортивної.
26)Про делегування функцій замовника щодо будівництва гравійної дороги ( від кільцевої до Білогорщі) Львівській міській раді.
27)Розгляд заяв.
Жодної земельної ділянки не було виділено у зв'яку із відсутністю розроблених ділянок.
28)Різне.
Головний лікар Гонсьор Р. запропонував встановити вказівні знаки з назвами вулиць,так як швидкій інколи важко знайти потрібну вулицю.
Пропозиція від Фукса А: встановити обмежувачі швидкості в районі ДНЗ"Казковий світ".



Від себе додам, що питання №14 було перенесене нашою комісією ("житлово-комунальною") на наступну сесію (17 грудня )рішенням 4 з 5 голосів, у зв'язку з тим, що на момент голосування не було вивчено усіх матеріалів по ньому. 
Також на сесії я попросив у голови районної ради звернутись у відділення Пустомитівського УКРТЕЛЕКОМУ з метою вияснення чому не приймаються звернення громадян, зокрема моє, з приводу аврійної опори зв'язку на вул. С. Бандери(в межі дитячого садка).



Немає коментарів:

Дописати коментар