понеділок, 21 грудня 2015 р.

Проект РІШЕННЯ Депутата VII демократичного скликання Зимноводівської сільської ради Крушельницького Р.О.

Проект
РІШЕННЯ
Депутата VII демократичного скликання Зимноводівської сільської ради
Крушельницького Р.О.

Про внесення змін до рішення №____ від _____2015 р. про утворення комісії «З питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища»
З метою уніфікації вирішення питань пов’язаних з архітектурною сферою у с. Зимна Вода, розробленням стратегії дослідження та розвитку архітектурного образу та середовища села,  опрацювання генерального плану, замовлення та затвердження детальних планів території,  вирішення питань земельних відносин та охорони навколишнього середовища, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
ПРОПОНУЮ:
1.     Внести на розгляд сесії перейменування постійної комісії «З питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища» відповідно на постійну комісію «З питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища».
2.     Внести зміни у склад комісії «З питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища», відповідно затвердити у такому складі: Мороз Я.М., Савка Р.І., Романчишин Н.Б., Заріцький А.В., Крушельницький Р.О., Котюк О.Л.
3.     Внести зміни у склад комісії «З питань управління житлово-комунальною власністю, будівництва, торгово-побутового обслуговування населення,  транспорту і зв’язку» і відповідно затвердити у такому складі: Дяченко В.В., Кос Я.В., Дерпак Л.Я., Найда В.Р..


03.12.2015 р.                                  _________      Крушельницький Р.О.



Сільський голова                                             __________                        Гутник В.С

Немає коментарів:

Дописати коментар